Ana Baking Co

  • ANA Baking Co.
  • ANA Baking Co.
  • ANA Baking Co.

ANA Baking Co.

Vesti bune: ne-am reinventat!

Din pasiunea noastra de 25 de ani pentru tot ce e bun si dorinta de a impartasi cu voi rafinamentul orasului New York s-a nascut ANA Baking Co.!

“Fresh food and coffee to go” este filozofia ANA Baking Co. din shopul de pe Calea Dorobanti, nr 134 sau din Plaza Romania - Bdul Tmisoara nr. 26. 

La ce sa te astepti? Atmosfera newyorkeza prinde viata cu sandwich-uri si supe calde, salate lejere si croissante crocante, pregatite in laboratorul propriu. Ti le recomandam alaturi de o cafea aromata Segafredo, preparata pe gustul tau de un barista prietenos. Toate acestea, alaturi de delicioasele produse Ana Pan cu care deja te-am obisnuit.

Te asteptam sa ne bucuram impreuna, intr-o atmosfera newyorkeza, de mic-dejunuri dinamice, sedinte de pranz eficiente, dupa-amieze de relaxare dupa zilele ocupate la birou sau seri lenese de weekend cu prietenii.

 

ANA Baking Co.

A: Calea Dorobantilor nr.134

T: 031 101 74 05

Program  L-S: 7.30-21.00; D: 8.30-21.00

ANA Baking Co.

A: Plaza Romania - Bdul Timisoara nr. 26

Program  L-D: 7.30-22.00

T: 031 101 91 60

Urmareste-ne si in retelele de socializare: 

www.facebook.com/anabakingro

www.intagram.com/anabakingco

 

 

 

Noutati Ana Baking Co

ANA Baking Co. in Plaza Romania

Te asteptam in noul magazin ANA Baking Co., unde atmosfera newyorkeza prinde viata!

Cum ne racorim vara la ANA PAN si ANA Baking Co.?

Te asteptam in magazinele noastre sa incerci produsele noastre de vara, special realizate pentru a te racori in zilele caniculare.

Noile preparate ANA Baking Co.

La ANA Baking Co. încercăm în fiecare zi să alegem ingredientele de cea mai bună calitate pentru a vă oferi preparate gustoase și proaspete.

Delicii

Pentru rasfat

 

ANA Baking Co.

Te invitam!

 

Social Media

Noutati si idei

 

SC Ana Pan S.A., B-dul Dimitrie Pompei, Nr.5C, lot 2A, Sector 2, Bucuresti, Telefon: 021 233 22 36, Email: office@anapan.ro