Ana Baking Co

  • ANA Baking Co.
  • ANA Baking Co.
  • ANA Baking Co.

ANA Baking Co.

New York-ul este mai mult decat un oraș, este o lume. O lume în care visele se contopesc cu realitatea și în care poți rătăci fără să te pierzi, o lume plină de povești, experiențe și emoții.

Asemenea acestei metropole, ANA Baking Co. este și ea un mix: unul de arome, texturi și culori, toate regăsite în cofetăria inovativă, patiseria tradițională și brutăria artizanală, potrivite pentru orice moment al zilei.

Și pentru că prin tot ceea ce facem la ANA Baking Co. spunem o poveste, aceea a unei vieți bogate și echilibrate, ne-am gândit să integrăm în demersul nostru hrana funcțională, care să îți ofere nutrienții necesari unui stil de viață sănătos. Cereale, fructe gustoase, legume proaspete sau condimente aromate, toate vor transforma rețetele noastre în boost-ul de energie de care ai nevoie.

Atmosfera newyorkeză prinde viață cu sandwich-uri și supe calde, omlete pufoase, salate lejere și croissante crocante, pregătite în laboratorul propriu. Delicioasele deserturi marca Ana Pan, produsele de brutărie artizanală, cafeaua preparată proaspăt în shop, vafele și „înghețata caldă de iarnă” completează meniul creat de către Ashlie Dias, Executive Chef Crowne Plaza Bucharest.

Mic-dejunuri dinamice, ședințe de prânz eficiente, întâlniri creative cu gustări sănătoase, după-amieze de relaxare după zile pline la birou sau seri leneșe de weekend cu prietenii, toate devin mai plăcute la ANA Baking Co.

 

ANA Baking Co.

A: Calea Dorobantilor nr.134

T: 031 101 74 05

Program  L-S: 7.30-21.00; D: 8.30-21.00

ANA Baking Co.

A: Plaza Romania - Bdul Timisoara nr. 26

Program  L-V: 7.30-22.00; S-D: 9:00-22:00

T: 031 101 91 60

ANA Baking Co.

A: Bucuresti Mall -  Calea Vitan nr. 55-59

Program  L-V: 7.30-22.00; S-D: 9:00-22:00

T: 031 101 93 25

Urmareste-ne si in retelele de socializare: 

www.facebook.com/anabakingro

www.intagram.com/anabakingco

 

 

 

Noutati Ana Baking Co

ANA Baking Co. in Bucuresti Mall Vitan

O experienta noua in fiecare zi, un moment de rasfat, o poveste amuzanta sau o conversatie despre cele mai recente evenimente, toate acestea intr-un fundal urban dinamic, definesc misiunea noastra

ANA Baking Co. in Plaza Romania

Te asteptam in noul magazin ANA Baking Co., unde atmosfera newyorkeza prinde viata!

Cum ne racorim vara la ANA PAN si ANA Baking Co.?

Te asteptam in magazinele noastre sa incerci produsele noastre de vara, special realizate pentru a te racori in zilele caniculare.

Delicii

Pentru rasfat

 

ANA Baking Co.

Te invitam!

 

Social Media

Noutati si idei

 

SC Ana Pan S.A., B-dul Dimitrie Pompei, Nr.5C, lot 2A, Sector 2, Bucuresti, Telefon: 021 233 22 36, Email: office@anapan.ro