Pachetul bunatati de la Mos Craciun

Pachet bunatati de la Iepuras

Pachetul Bunatati de la Iepuras iti aduce:

1. Bomboane Fondante, 400g (Bomboane din fondante de diverse culori si nuca, create dupa o reteta traditionala. Forma sferica si modelul inedit al fiecarei bomboane in parte sunt date de rasucirea dibace a incheieturii maestrilor nostri bombonieri.)

2. Cosonaque de Campagne, 800g (Cozonac facut dupa o reteta traditionala, din aluat dulce si pufos, cu multa umplutura de nuca si cacao).

3. Cozonac Ardelesc Premium, 800g (Reteta de cozonac deosebita cu multa umplutura de nuca, baton de vanilie si unt alaturi de un ingredient special- stafide in rom).

4. Rulada Marisa cu Nuca, 430g (Este o rulada ce urmeaza o reteta venita din inima Ardealului, din aluat subtire si multa crema de nuca, realizata manual).

195,00 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs la ridicarea din magazin ori la livrare. Plata comenzilor cu ridicare din magazin se poate face doar cu numerar. Plata comenzilor cu livrare se face poate face doar cu numerar. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 190 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Produse recomandate