Pachet Dulce de Paste

Pachet Dulce de Paste

Pachetul Dulce de Paste e plin de produse artizanale:

1. Mix bomboane Ana si Fondante, 320g (Bomboanele ANA sunt realizate manual de catre maestrii nostri bombonieri. Haina din ciocolata belgiana veritabila imbraca straturile colorate de martipan, formand o bomboana cu gust desavarsit. Bomboanele fondante realizate din fondante de diverse culori, cu nuca, dupa o reteta traditionala. Forma sferica si modelul inedit ale fiecarei bomboane in parte sunt date de rasucirea dibace a incheieturii maestrilor nostri bombonieri)

2. Cozonac Rasfatat cu de toate, 600g (Este unul dintre cei mai buni cozonaci ai nostri, pentru ca este dolofan si umplut cu multa nuca, cacao, rahat si stafide)

3. Rulada Marisa cu Nuca, 430g (Este o rulada ce urmeaza o reteta venita din inima Ardealului, din aluat subtire si multa crema de nuca, realizata manual)

115,00 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs la ridicarea din magazin ori la livrare. Plata comenzilor cu ridicare din magazin se poate face doar cu numerar. Plata comenzilor cu livrare se face poate face doar cu numerar. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 190 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Produse recomandate