Pachet Voie Buna

Pachet Voie Buna

Pachetul Voie Buna este o combinatie delicioasa de patiserie si cofetarie. Este ideal pentru petreceri sau pentru un picnic relaxant. Pachetul Voie Buna contine:

1. 0,500 kg alune prajite

2. Platou Coffee Break (mix de minipateuri din foietaj fraged, cu umplutura de branza, carne si cascaval)

3.Platou Fitness Coffee Break (o combinatie de minirasucele, baton sale si baton fitness)

4. Platou prajituri handmade Signature (asortiment de prajituri de casa realizate manual: Foi miere Ana, Condor, Fructe de padure, Lemon Cake, Maia, Amarige)

5. Suc de mar de Bran             

187,00 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Pentru comenzi peste 190 lei plata se face online. Sub 190 lei ai optiunea de a plati online, la ridicarea din magazin sau la livrare. La comenzile cu livrare si ridicare din magazinele Ana Pan, plata se va face doar cash.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 190 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Produse recomandate