Platou Fresh Anniversary

Platou Fresh Anniversary

Planuiesti o aniversare la birou? Atunci fa-o memorabila! Pachetul Fresh Anniversary imbina gusturi la fel de diferite ca si personalitatile voastre. Tortul Cocktail de fructe, cu sarlota de vanilie si fructe de sezon va aduce un val de prospetime in birou. Prajiturile Mini Yummies vor aduce un plus de energie, iar selectia Amarige, cu delicatele foi de miere, va da acea nota eleganta evenimentului. Patiseria de tip Board Meeting va completa, la final, gustul cafelei.

Platoul contine:                           

  •       Tort Cocktail de Fructe, 1.5 kg;
  •       Platou Mini Yummies 0.69 kg;
  •       Platou Amarige 0.50 kg;
  •       Platou cofetarie-patiserie Board Meeting, 1 kg.

214,00 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Pentru comenzi peste 190 lei plata se face online. Sub 190 lei ai optiunea de a plati online, la ridicarea din magazin sau la livrare. La comenzile cu livrare si ridicare din magazinele Ana Pan, plata se va face doar cash.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 190 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Produse recomandate