Platou Taste of Success

Vrei sa faci o surpriza echipei care tocmai a castigat un premiu? Ai o intalnire de afaceri importanta? Sau pur si simplu tu si colegii aveti nevoie de putina motivare? Comanda un platou Taste of Success si vei simti cum atmosfera din birou se schimba. Prajiturile Granny, ce amintesc de dulciurile bunicii, vor aduce buna dispozitie. Delicioasele Creamy, pentru iubitorii de fructe, vor da energie tuturor din birou. Sweet Lemon, pline de contraste incitante (lamaie/ cacao, foi pufoase/ foi crocante), ii vor impresiona chiar si pe cei pretentiosi. In final, platoul de patiserie Coffee Break va fi cu siguranta un succes, recompensand eforturile intregii echipe.

Platoul Taste of Success contine:                     

  •       Platouri prajituri de casa Granny, 1.10 kg;
  •       Platouri prajituri Creamy, 1.40 kg;
  •       Platou Sweet Lemon, 0.48 kg;
  •       Platou cofetarie-patiserie Coffee Break, 0.94 kg.

224,00 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Pentru comenzi peste 190 lei plata se face online. Sub 190 lei ai optiunea de a plati online, la ridicarea din magazin sau la livrare. La comenzile cu livrare si ridicare din magazinele Ana Pan, plata se va face doar cash.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 190 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Produse recomandate