Platou Amarige

Platou Amarige


Orice zi speciala cere un platou dulce, surprinzator, variat. Vedeta acestei combinatii delicioase este prajitura Amarige, la fel de rafinata ca si numele pe care il poarta. Foi cu miere, umplute cu crema de ness si crema fina de cacao, totul glazurat cu ciocolata fina. Pentru cei care iubesc crema de cacao, prajitura Miniana vine cu straturi de crema de cacao si frisca naturala. In final, textura catifelata a prajiturii Condor,  cu pandispan de cacao usor insiropat si crema de ciocolata, ii va cuceri chiar si pe cei mai pretentiosi invitati.

 

Acest produs se vinde la platou (0.50 kg)

32,00 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Pentru comenzi peste 190 lei plata se face online. Sub 190 lei ai optiunea de a plati online, la ridicarea din magazin sau la livrare. La comenzile cu livrare si ridicare din magazinele Ana Pan, plata se va face doar cash.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 190 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Produse recomandate