Platou Mini Yummies

Platou Mini Yummies

Esentele tari se pastreaza in sticlute mici. Asadar, gustul tartelor cu fructe cu care te-am obisnuit va fi si mai exuberant intr-o Minitarta (un cosulet din aluat crocant, umplut cu crema de vanilie si acoperit de o varietate tentanta de fructe de sezon).Rasfata-te apoi cu Miniana, cu blat din crema coapta, crema de cacao si frisca naturala. Amatorii de foi pufoase, lucrate manual, se vor bucura de prajitura Lemon, cu crema de lamaie si gem de caise, iar iubitorii de mousse de ciocolata alba vor alege cu siguranta prajitura Nuci Verzi, cu crema de vanilie, frisca si krantz. Yummy pentru toate gusturile si toate momentele speciale din viata ta!

Acest produs se vinde la platou (0.690 kg)

42,00 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Pentru comenzi peste 190 lei plata se face online. Sub 190 lei ai optiunea de a plati online, la ridicarea din magazin sau la livrare. La comenzile cu livrare si ridicare din magazinele Ana Pan, plata se va face doar cash.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 190 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Produse recomandate