Tort Madalina Kids

Tortul aniversar Madalina Kids este delicios si racoritor, creat dintr-un blat de foi de miere si pandispan, insiropat cu suc de portocale si acoperit in final cu sarlota de vanilie, bucati de ananas, piersici, caise și visine proaspete. Sarbatoritii si invitatii vor fi incantati de compozitia lui bogata si in acelasi timp foarte usoara.

Acest produs se vinde la KG. Recomandam 1 kg pentru 10 portii.

Adauga mentiune comanda

60,00 lei

Rotund Mic
GREUTATE 1 Kg; PORTII: 10
Rotund Mare
GREUTATE Max. 2 Kg; PORTII: 20
Dreptunghiular
GREUTATE Min. 3 Kg; PORTII: 30

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Pentru comenzi peste 190 lei plata se face online. Sub 190 lei ai optiunea de a plati online, la ridicarea din magazin sau la livrare. La comenzile cu livrare si ridicare din magazinele Ana Pan, plata se va face doar cash.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 190 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Produse recomandate