1 Iunie, ziua internationala a copilului la Ana Pan

Ce copilul tau creeaza, Ana Pan modeleaza! 

1 Iunie este probabil cea mai fericita zi din an pentru copii mici si mari de pretutindeni. De aceea noi, la Ana Pan, ne-am gandit sa facem un concurs pentru a stimula creativitatea copiilor care ne viziteaza magazinele. Fiecare prichindel care ne-a calcat pragul, a fost invitat sa-si puna pe hartie imaginatia sub forma unui desen in care sa prezinte tortul mult visat.

Dar asta nu e totul, pentru ca torturile desenate de ei au devenit realitate ca prin magie in laboratorul de creatie Ana Pan. Cake designerii nostri au fost mai mult decat incantati sa realizeze fel de fel de modele: de la rauri curgatoare, culori pastelate, floricele, copacei, printese si unicorni, pana la populara Statuie a Libertatii din New York.

Ana, Bobo si Alexia sunt micutii a caror pasiune comuna este desenul si care au avut norocul de a fi cei trei castigatori ai concursului nostru. Alexia a fost foarte nerabdatoare sa afle daca a castigat, in fiecare zi o intreba pe mama ei: „Mami, suna, nu au afisat castigatorii?”. Cand a aflat vestea cea buna a fost foarte fericita si incantata ca s-a respectat decorul desenat de ea, pentru ca ii place foarte mult sa deseneze fluturasi, caluti, rochite... ca orice fetita.

Bobo a fost si el foarte incantat de vestea ca a castigat: „Defapt eu am aflat ultimul ca am castigat. Intai a aflat unchiul meu, apoi mami, bunica, tati si eu! M-am bucurat foarte mult! Abia am asteptat sa vad tortul! Ma tot intrebam daca oare o sa fie 3D statuia sau doar o poza. Am fost foarte bucuros sa vad statuia pe tort, asa cum trebuia sa fie. Mi-a venit ideea sa desenez un tort cu Statuia Libertatii pentru ca am vazut-o la New York si mi-a placut povestea ei. Am si eu una mai mica pe birou.”

In partea stanga poti vedea toate creatiile copiilor, impreuna cu rezultatul final. Pana la urmatorul concurs de 1 Iunie, nu te grabi sa cresti!