Alexandra Copos de Prada, CEO Ana Pan, premiata la Gala Tineri Manageri Business Magazin

Revista Business Magazin a acordat pe 23 iunie zece premii tinerilor manageri care au atins performanta in afaceri, in cadrul Galei Tineri Manageri de Top.

Gala premiilor Business Magazin a adus pe scena, pentru al unsprezecelea an consecutiv, o noua serie de tineri manageri de top care au avut o evolutie spectaculoasa si au adus in prim-plan viziunea noii generatii din business-ul romanesc, cea care ar putea dicta cresterea economica in urmatorii ani.

Anul acesta putem spune cu siguranta ca "Vin Milenialii!". Noua generatie tehnologizata, generatia de tineri nascuta in 1989 vine puternic din spate. Tinerii care reprezinta schimbarea reala a societatii si a economiei in bine! 11 generatii de tineri care reprezinta deja prezentul Romaniei. Si mai au multe de facut si demonstrat. 100 Tineri Manageri de Top este unul dintre cele mai longevive produse de pe piata si reprezinta miza redactiei Business Magazin ca tinerii lideri pot schimba economia in bine. Si - de ce nu? - intreaga tara.

Alexandra Copos de Prada, CEO  Ana Pan este unul dintre cei 10 tineri managerii premiati pentru ca au dovedit performanta in afaceri si in profesie. 

Sursa: http://www.businessmagazin.ro/media-marketing/galerie-foto-gala-tineri-m...