Am deschis primul shop marca Ana Pan intr-un Centru Comercial

Am deschis intr-o zi de sarbatoare, de Sf Nicolae, primul shop marca Ana Pan intr-un Centru Comercial – Militari Shopping.

Aducem astfel in cartierul Militari un shop plin de binecunoscutele delicii Ana Pan, dar si o experienta gustoasa in fiecare zi, un moment de rasfat dupa o sesiune de shopping, o poveste amuzanta sau o conversatie relaxanta cu prietenii si familia dupa ce ati terminat cumparaturile, toate acestea intr-un fundal aromat. Asa ne definim misiunea noastra - aceea de a aduce atmosfera relaxata ca de acasa, in noul shop Ana Pan MILITARI.

Pe Bulevardul Iuliu Maniu 546-560, in Militari Shopping, te asteptam incepand cu 6 decembrie, pentru a te bucura de deliciile Ana Pan cu care deja te-am obisnuit – cofetarie inovativa, patiserie traditionala, brutarie si ciocolaterie artizanala, dar si cu multe noutati de fresh food!

Relaxare, inspiratie si o conversatie cu cei dragi - pe toate le gasesti ascunse intre painea aromata si ingredientele apetisante.

Te asteptam la Ana Pan sa descoperi noile noastre delicii din ingrediente fresh, sandwich-uri proaspete, cu salata verde, rosii si branza mozzarella sau o super gama de wrap-uri cu ton si quinoa, sau falafel, totul invelit intr-o tortilla delicioasa. E clar ca fiecare inghititura va fi perfecta.

Pentru un pranz diferit, dar plin de nutrientii necesari pentru a-ti recupera energia dupa o sesiune de cumparaturi, incearca una dintre supele noastre inedite. Poti alege o supa de mar si dovleac, aromata cu scortisoara si cuisoare, o supa cu bacon si conopida, sau o delicioasa supa de rosii.

Fiecare zi e un motiv de a savura ceva dulce, asa ca te asteptam sa te rasfeti cu o felie de tort Mousse Fructe de Padure. Tortul Mousse Fructe de Padure este printre preferatele noastre, datorita combinatiei savuroase de ciocolata si fructe de padure. Contine foi de cacao acoperite cu mousse-uri de ciocolata, ciocolata alba si fructe de padure. Un adevarat rasfat, pentru un moment de savoare, doar al tau!