Am redeschis primul shop marca Ana Pan, pe Radu Beller

Chiar inainte de sarbatorile de Iarna, am redeschis magazinul nostru emblematic, primul shop marca Ana Pan, pe Radu Beller.

Te asteapta un shop renovat, luminos si cald, plin de binecunoscutele delicii Ana Pan de patiserie traditionala, cozonaci dolofani si brutarie artizanala, dar si o experienta gustoasa la micul dejun sau pranz.

Noua gama de fresh food, este perfecta pentru un moment de relaxare cu prietenii si familia, toate acestea intr-un fundal aromat. Asa ne definim misiunea noastra - aceea de a aduce atmosfera relaxata ca de acasa, intr-un shop Ana Pan.

Dimineata te asteptam cu un delicios Cos al Brutarului, plin de sortimente de paine proaspat prajita, unt si dulceata, sau un Cos al Patiserului, cu un mix de Croissant cu unt si Croissant Multicereale alaturi de o dulceata aromata si miere dulce. Toate sunt numai bune impreuna cu o cafea speciala, super gustoasa.  

In plus, daca vrei un mic dejun light, te tentam cu 2 mixuri de iaurt cu granola, ovaz, chia si fructe, perfecte pentru a le savura in shop sau To Go.

Pentru un pranz gustos, te imbiem cu quiche-uri diverse pe care le poti savura direct in shop alaturi de o salata fresh, supe calde, sandwich-uri pline de nutrientii necesari pentru o zi plina de energie, sau salate fresh. Suntem convinsi ca bunatatile noastre iti vor face pranzul mai gustos.

Relaxare, inspiratie si o conversatie cu cei dragi - pe toate le gasesti ascunse intre painea aromata si ingredientele apetisante.

Fiecare zi e un motiv de a savura ceva dulce, asa ca te asteptam sa te rasfeti cu o felie de tort Red Velvet. Un tort exceptional, o alternanta de straturi de pandispan pufos de un rosu intens (inrosit de concentratul de sfecla rosie) si straturi de crema fina de branza cu frisca naturala. Contrastul dintre pandispanul rosu si albul pufos al cremei de branza il face un tort care nu numai ca arata minunat, dar care, de asemenea, are si un gust uimitor!

Te asteptam, la ANA PAN Beller, str. Aviator Radu Beller nr. 6-8