ANA Baking Co., noua cafenea concept marca Ana Pan

Atmosfera newyorkeza prinde viata cu sandwich-uri si supe calde, omlete pufoase, salate lejere si croissante crocante, pregatite in laboratorul propriu. Delicioasele deserturi marca Ana Pan, produsele de brutarie artizanala, cafeaua preparata in stil italian, vafele si “inghetata calda de iarna” completeaza meniul dezvoltat de catre Ashlie Dias, Executive Chef Crowne Plaza Bucharest.

Preturile sunt chiar foarte decente, mai mici decat cele din cafenelele din zona Dorobanti. Ca sa va faceti o idee despre acestea, un caffe latte mare costa 10 lei, o apa plata la 500 ml este 4 lei, supa zilei are pretul de 7 sau 14 lei depinzand daca o vreti la cupa sau la bol, salatele si sandwich-urile sunt 14 si 20 de lei, iar omleta este intre 10 si 16 lei. De asemenea, produsele de patiserie si deserturile au preturi pana in 10 lei.

Daca ar fi sa ma iau dupa gusturile mele, ANA Baking Co. e cafeneaua perfecta. Gasim aici cafea buna, mancare sanatoasa, o atmosfera placuta si, mai mult, inauntru nu se fumeaza.

Sursa: http://www.sunshine-sarah.com/lifestyle/ana-baking-co-noua-cafenea-conce...