Ana Pan deschide un nou shop in zona Izvor

O experienta gustoasa in fiecare zi, un moment de rasfat, o poveste amuzanta sau o conversatie relaxanta cu prietenii si colegii, toate acestea intr-un fundal aromat, definesc misiunea noastra - aceea de a aduce atmosfera relaxata ca de acasa, in noul shop Ana Pan IZVOR. 

Pe Splaiul Independentei nr. 17, te asteptam incepand cu 2 mai, pentru a te bucura de deliciile Ana Pan cu care deja te-am obisnuit, dar si cu multe noutati!

Relaxare, inspiratie si o conversatie cu colegii de birou - pe toate le gasesti ascunse intre painea aromata si ingredientele apetisante. 

Te asteptam la Ana Pan sa descoperi noile noastre sandwich-uri proaspete, cu salata verde si vinete coapte in cuptor sau cu sunca fresh si cascaval Gouda, totul intr-un croissant pufos. E clar ca fiecare inghititura va fi perfecta.

Pentru un pranz diferit, dar proaspat incearca una dintre supele noastre inedite. Fie ca alegi o supa 3 cepe, dintr-un delicios mix de cepe si legume gustoase, fie ca alegi o supa de vacuta, cu siguranta vei savura exact acei nutrienti, care te vor umple te energie si voie buna pentru tot restul zilei.

Fiecare zi e un motiv de sarbatoare, asa ca te asteptam sa te rasfeti cu o felie de tort Regal. Bogatia de arome este data de blatul insiropat cu cognac, foaia de miere si mousse-ul de ciocolata, la care se adauga nuca pralinata si visinele alcoolizate. Totul este glasat in ciocolata si decorat regal, asa cum sugereaza numele tortului. Un adevarat rasfat, pentru un moment de savoare, doar al tau!