„Efortul nostru este concentrat pe deschiderea magazinului de pe Calea Dorobanţilor. Magazinul, ce se întinde pe o suprafaţă de 140 de metri pătraţi, reprezintă un concept cu in fluenţe newyorkeze, designul fiind realizat de un arhitect italian. Acesta este cel mai mare magazin din lanţul ANA Pan şi ne aşteptăm să fie cel mai profitabil. Vom avea şi o gamă specială de produse de patiserie şi cofetărie, dar şi de mic dejun. Oricine poate avea aici o întâlnire de afaceri“, a spus Cătălin Metehău, directorul general al lanţului, care a preluat conducerea companiei în august anul trecut, fiind numit în locul lui Carmen Friptu.
Compania revine astfel pe Calea Dorobanţilor, o zonă în care a fost deschisă una dintre primele cofetării ANA Pan din Capitală. Ulterior acea unitate a fost închisă.
Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.11.2014
© 2019 Ana Pan. Toate drepturile rezervate.
Folosim multe delicii, dar si cookies, pentru a-ti oferi cea mai buna experienta in Eshop-ul nostru. Pentru a afla mai multe despre cookies poti verifica politica noastra de cookies sau poti merge mai departe catre taramul deliciilor. Ce zici?
Vreau sa aflu mai multe De acord