#AvemGrija de tine

Traim vremuri extraordinare. In cei sapte ani de cand am preluat conducerea ANA PAN promisiunea noastra a fost de a va oferi produse indragite si experiente memorabile de fiecare data cand ne vizitati. Acum, mai mult ca niciodata, facem eforturi imense pentru a fi in continuare alaturi de tine, in siguranta, si a ne tine promisiunea.

 

Continuam sa coacem in fiecare zi (si noapte) produse de brutarie si patiserie, iar maestri nostri cofetari si bucatari pregatesc delicii de cofetarie si fresh food zilnic. Colegii din shopuri sunt bucurosi sa te serveasca, magazinul online anapan.ro este mereu deschis pentru comenzi si tinem strans legatura cu furnizorii nostri pentru a ne livra in continuare ingredientele atent selectionate. 

Stim ca vei avea nevoie de paine artizanala in special, de patiserie si de dulce pentru un mic moment de respiro, dar si de mancare light pentru atunci cand nu vrei sa te gandesti la gatit. Pentru asta suntem aici!

Poti comanda  deliciile preferate online pe anapan.ro, intr-o gama putin mai restransa.
Da-ne 24 de ore si iti LIVRAM produsele in siguranta, acolo unde vrei tu. In plus, in perioada urmatoare transportul este GRATUIT la comenzi peste 50 de lei.
 

Am decis sa tinem deschise cateva dintre shopurile noastre pentru ca ne dorim sa ramanem aproape de tine, in siguranta. Am implementat extra masuri de siguranta in magazine si servim doar in regim take-away. Ne gasesti in magazinele Beller, Cotroceni, Stirbei, Traian si 13 Septembrie. Aici poti gasi si adresele exacte.

Ne poti suna in avans la numarul de telefon al magazinului la care doresti sa ajungi pentru a te servi mai rapid si pregati comanda din timp. Numerele de telefon le gasesti aici.

ANA PAN este un loc sigur. #AvemGrija...intotdeauna, dar acum in mod special si am luat extra masuri de siguranta pentru a-ti oferi in continuare aceleasi produse indragite si servicii exceptionale. In shopuri servim cate un client pe rand, pastram o distanta de siguranta de 2 metri si incurajam plata cu cardul.

Suntem o afacere de familie condusa de doua femei, mama si fiica, cu 230 de colegi speciali si vom sarbatori 30 de ani de activitate anul acesta. Faptul ca ne esti client, mai ales in aceasta perioda dificila pentru noi toti, ne ajuta sa tinem deschis si sa pastram fiecare coleg din companie angajat.

Multumim pentru sustinere si te asteptam cu drag in fiecare zi cu aceleasi produse gustoase, pe shopul nostru online sau in magazinele ANA PAN! Speram sa ne revedem curand, sanatosi si optimisti. Nu stim cat va dura aceasta perioada dificila, insa stim ca vom trece cu bine si cu intelepciune impreuna peste ea.

Alexandra

______________

Alexandra Copos de Prada

Presedinte ANA PAN