Cozonaci Dolofani de Craciun
Cozonaci Dolofani de Craciun

La Ana Pan iubim traditiile si venim de peste 30 de ani in intampinarea clientilor nostri cu delicii de indulcit sarbatorile si de inveselit mesele in familie.

Anul acesta nu ne lasam mai prejos si ne pregatim intens cu bunatatile de Craciun, insa tu nu trebuie sa astepti pana atunci ca sa le savurezi. Le poti comanda chiar acum de pe anapan.ro.

Si ca sa iti pui bine la punct lista de cumparaturi, iti prezentam ispitele acestor sarbatori, cozonacii dolofani, aluat pufos, in care punem un ingredient special – maiaua, care ofera prospetime de durata deliciilor noastre.

Ai de ales intre: Chocottone cu multa ciocolata, Zburator insiropat intr-un sirop delicios de miere si lamaie, Cozonac Ardelenesc cu nuca si stafide dupa reteta din Ardeal,  Rasfatat cu de Toate, cel mai dolofan dintre cozonacii nostri, cu umplutura bogata de nuca, stafide si rahat turcesc, Cozonac de Post cu coaja de lamaie si multa umplutura de nuca, Cozonac Gustul Copilariei, cel mai NOU cozonac al nostru, cu umplutura de nuca si mai multa cacao, sau cel aromat cu rom, coaja de lamaie si vanilie si Cozonac cu Nuca si Fructoza.

Ti-am facut pofta de bunatati traditionale? Atunci comanda online deliciile de Craciun cu livrare sau vino sa le iei din magazine. Preluam comenzi pana pe 21 decembrie.