Tu esti Spiridusul Mosului!
Tu esti Spiridusul Mosului!

Fara indoiala, sarbatoarea Craciunului reprezinta una dintre cele mai speciale perioade din an. Pe langa traditii, obiceiuri si superstitii, frumusetea acestei sarbatori consta si in oferirea de ceva dulce pentru mama, ceva pentru tata, ceva pentru bunica, ceva pentru asta micu’... Ai misiune grea de Craciun. Pardon, Spiridusul are.

Venim in sprijinul tau si iti punem la dispozitie Pachete cadou de Craciun, cu produse realizate dupa retetele noastre traditionale, frumos asezate in cutii elegante de cadou sau cosuri de nuiele.

In Cosul magic de Craciun vei gasi Cozonac dolofan Ardelenesc, Cozonac Chocottone, Rulada Marisa cu nuca, Punguta cu fursecuri - Inele cu ciocolata si o sticla de vin rose;

Pachet "Sarbatori fericite!" are un Cozonac dolofan Ardelenesc, Rulada Marisa cu nuca, Turta dulce in glazura decor de Craciun, Punguta cu fursecuri - Inele cu ciocolata si o sticla de vin rose;

Si pentru ca timpul este important, ai posibilitatea de a comanda online, rapid si simplu, orice Pachet Cadou pentru Craciun. Sau poti merge in magazinele noastre pentru a-ti pregati pachetul cadou preferat.