Candy Bar Nunta

Candy barul este unul dintre elementele cele mai apreciate in noaptea nuntii, cel care ii tine pe nuntasi in priza pana dimineata. Acesta trebuie sa fie in ton cu tema petrecerii voastre si in mod sigur trebuie sa satisfaca gusturile cele mai rafinate. Te poti consulta cu specialistii nostri, care cu siguranta te vor ajuta sa faci alegerile potrivite. Noi recomandam un mix de miniprajiturele delicioase, tarte cu fructe de sezon, cupcakes, lollipops, un turn de macarons si bomboane realizate manual din ciocolata.

Va rugam adresati-va specialistilor nostri in bunatati, la comenzi@anapan.ro. Va stam la dispozitie cu cele mai bune sfaturi si atentie la detalii, pentru evenimente de neuitat!

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs la ridicarea din magazin ori la livrare. Plata comenzilor cu ridicare din magazin se poate face doar cu numerar. Plata comenzilor cu livrare se face poate face doar cu numerar. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- Gratuita in Ilfov pentru comenzi peste 250 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 250 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Produse recomandate