Aplica online si da-ne de stire ca vrei sa ni te alaturi!

Job-uri disponibile

Candidatul ideal:
- Absolvent al unei facultati cu profil economic, marketing, tehnologie alimentara, ideal masterand al unui program relationat cu activitatea firmei
- Experienta (minim 3 ani) intr-o pozitie similara (asistent vanzari/comercial/relatii cu clientii)
- Foarte bune cunostinte de operare PC (MS Office)
- Limba engleza cel putin nivel mediu
- Abilitati de comunicare, onest, ambitios, analitic, energic, cu abilitati puternice de munca in echipa
- Constituie un avantaj cunoasterea programului Charisma ERP
- Dispus la munca de teren - vizite la sediul clientilor

Responsabilitati:
In acest rol ai oportunitatea sa te dezvolti profesional, sa contribui la dezvoltarea relatiei cu clientii corporate, sa te perfectionezi in utilizarea unui sistem informatic performant si complex, vei putea sa-ti imbunatatesti abilitatea de a relationa cu colegii din departamentele companiei si alti colaboratori.
Vei introduce comenzile de la clienti in sistemul informatic Charisma si urmari realizarea si distributia acestora, conform cerintelor clientului;
Vei tine legatura cu clientii in ceea ce priveste realizarea comenzilor, urmarirea platilor, transportul produselor la client;
Vei avea grija de updatarea preturilor si a produselor in programul Charisma;
Vei realiza diverse analize financiare pentru departamentul vanzari corporate
Vei verifica permanent, impreuna cu coordonatorul departamentului vanzari corporate si departamentul financiar-contabilitate, corectitudinea pretului de facturare si a termenului de plata;
Vei realiza si distribui ofertele catre clientii corporate si potentiali clienti.

Vrei sa ai un job activ, ce iti ofera posibilitatea de a te dezvolta in cel mai provocator domeniu – E-Commerce?
Atunci acest job ti se potriveste.
La noi in Ana Pan ii spunem departamentul de Digital Goodies, iar tu vei avea un rol important in echipa noastra.

Impreuna vom creste magazinul online, urmand una dintre cele mai creative strategii de E-Commerce pentru dezvoltarea unui E-shop delicios: www.anapan.ro.
Suntem foarte mandri ca anul acesta am luat premiul I la sectiunea Food&Drinks la GpeC – Competitia Magazinelor Online 2018.

Mediul de lucru este unul dinamic, plin de provocari interesante, jobul este un mix delicios intre Vanzari si Digital Marketing, care iti ofera sansa de a-ti dezvolta o cariera in E-Commerce, intr-o perioada relativ scurta.
P.S. La noi in birou miroase constant a vanilie, ciocolata si paine proaspat scoasa din cuptor

Esti pasionat/a de domeniul calitatii si iti doresti sa te dezvolti profesional in industria alimentara? Atunci acest job este pentru tine!
Noi, la Ana Pan, ne cautam un/o super coleg/colega pentru departamentul nostru de Managementul Calitatii unde tu vei avea un rol foarte important in stabilirea calitatii produselor noastre extrem de delicioase!

Vei fii responsabil/a de:
- Respectarea cerintelor sistemului de management al Sigurantei Alimentului si implementarea in Ana Pan;
- Actualizarea sistemului de Calitate si Siguranta Alimentului si verificarea ca departamentele implicate au acces la versiunile valabile ale documentelor;
- Urmarirea functionarii sistemului de management al Sigurantei Alimentului in fabrica; colaborarea cu celelalte departamente pentru modificarea si verificarea sistemului;
- Elaborarea sau participarea la intocmirea documentelor din sistemul de management al Calitatii si SA: specificatii tehnice, proceduri de lucru si specificatii pentru tehnologiile noi sau existente, formulare de inregistrare;
- Participarea la realizarea studiului HACCP; actualizarea sistemului si participarea la evaluarea functionarii acestuia;
- Actualizarea bazei de date de reclamatii interne si externe si investigeaza incidente de calitate sau de siguranta alimentara;
- Organizarea si/sau participarea la auditurile interne in fabrica/magazine; propunerea si validarea cu echipa din fabrica actiuni corective / preventive; urmarirea indeplinirii si eficacitatea acestora;
- Derularea de programe de training pentru personalul din fabrica/magazine cu scopul de a creste competentele de evaluare a Calitatii si SA;
- Oferirea de suport Directorului de Calitate in stabilirea obiectivelor de calitate specifice din fabrica / magazine, in concordanta cu obiectivele companiei

Ne dorim ca tu:
- Sa fii absolvent/a de studii superioare (profil Chimie, Chimie alimentara, Biotehnologii);
- Sa ai experienta de minim 2 ani in rolul de Specialist Calitate in industria alimentara;
- Sa fii o persoana sociabila, entuziasta, responsabila;
- Sa iti doresti sa te dezvolti cât mai mult profesional si sa ai initiativa;
- Sa fii orientat/a catre obtinerea de rezultate, atenta la detalii si cu spirit antreprenorial;
- Sa ai abilitati de organizare, time planning si comunicare;
- Sa ai capacitate dovedita de concentrare si respectarea termenelor limita;
Iti vom oferi:
- Un mediu de lucru dinamic, cu o echipa entuziasta si foarte bine pregatita profesional;
- Training-uri pentru perfectionarea abilitatilor profesionale si personale;
- Posibilitatea de avansare profesionala
- Bonusuri de performanta, iar daca ne recomanzi o persoana cel putin la fel de super ca tine te recompensam
- Reducere la produsele noastre delicioase
- Decont transport si tichete de masa

Vrei sa faci parte din cea mai faimoasa si frumoasa echipa de patiseri din Bucuresti? Colegii nostri Maestri Patiseri sunt cei mai renumiti, indulcind clientii Ana Pan si inovand produse din 1990.

Avem multi colegi care sunt alaturi de noi de peste 20 de ani, cat si colegi tineri. Indiferent daca ai experienta sau doar esti pasionat, insa la inceput, la Ana Pan te vei putea dezvolta profesional si personal prin Academia de Training Ana Pan. Vei avea un mentor dedicat si un plan de training pentru ca in scurt timp sa devii expert in arta patiseriei.

Pentru ca una dintre valorile noastre este dezvoltarea continua, inovam constant atat din punct de vedere al produselor cat si al tehnicilor de productie. Avem un laborator modern la doi pasi de statia de metrou din Aviatiei.

Parte din echipa de patiserie vei lucra la realizarea multiplelor noastre produse in laboratorul central Ana Pan. Deasemenea, avem pozitii deschise si in shopurile Ana Pan sau Ana Baking Co.

Lucram 8 ore pe zi, iar munca peste program o apreciem prin platirea orelor suplimentare.

Echipa noastra de patiseri te asteapta sa ni te alaturi, indiferent de experienta!

Iti place sa framanti aluatul si sa impletesti cele mai deosebite modele de paine artizanala? Priceputii nostri colegi brutari te asteapta in laboratorul Ana Pan, vestit inca din 1990, pentru painea sanatoasa si aspectuoasa pe care o oferim clientilor nostri.

Avem multi colegi care sunt alaturi de noi de peste 20 de ani, cat si colegi tineri. Indiferent daca ai experienta sau doar esti pasionat, insa la inceput, la Ana Pan te vei putea dezvolta profesional si personal prin Academia de Training Ana Pan.

Pentru ca una dintre valorile noastre este dezvoltarea continua, inovam constant atat din punct de vedere al produselor cat si al tehnicilor de productie. Avem un laborator modern la doi pasi de statia de metrou din Aviatiei.

Alaturi de echipa de brutari, vei avea ocazia sa pregatesti painici nutritive dupa retete atent pastrate, precum si sa iti folosesti dibacia pentru realizarea produselor noastre artizanale.

Lucram 8 ore pe zi, iar munca peste program o apreciem prin platirea orelor suplimentare. Cei care aleg sa lucreze in tura de noapte primesc un spor de 25% din salariu.

Te asteptam in echipa noastra, indiferent de experienta!

Vino in echipa noastra de logistica daca pasiunea ta este condusul! Colegii nostri soferi sunt nerabdatori sa ii insotesti pe traseele atent concepute pentru a nu stationa in trafic, astfel incat livrarea prajiturilor noastre delicioase sa fie o placere.

Suntem un colectiv pasionat de tot ceea ce facem si ne dezvoltam continuu. Avem magazine frumoase, amplasate pe cele mai vestite strazi din centrul Bucurestiului. Ne ghidam dupa valorile noastre de entuziasm, spirit de echipa si dezvoltare continua pentru ca in fiecare zi sa invatam ceva nou si sa crestem profesional si personal impreuna.

Ne dorim colegi cu experienta pe masini de 3.5 tone, insa ne-ar placea sa ne cunoastem si daca ai permis de categoria B si te consideri un om responsabil.

Lucram 8 ore pe zi, iar munca peste program o apreciem prin platirea orelor suplimentare.

Te asteptam sa vedem cum ti se potriveste echipamentul Ana Pan!

Vrei sa faci parte din cea mai dinamica si entuziasta echipa de dispeceri din Bucuresti? Colegii nostri te asteapta sa li te alaturi in dispeceratul Ana Pan, de unde livram zilnic produse proaspete, recunoscute de clienti de peste 26 de ani pentru calitatea lor.

Alaturi de echipa de dispeceri vei invata cum sa centralizezi comenzile primite de la colegii nostri din magazine pentru a emite ulterior avizele de insotire a marfii catre magazinele de desfacere si facturi pentru comenzile clientilor externi.

Lucram 8 ore pe zi, iar munca peste program o apreciem prin platirea orelor suplimentare. Cei care aleg sa lucreze in tura de noapte primesc un spor de 25% din salariu.

Echipa noastra de dispeceri te asteapta sa ni te alaturi, indiferent de experienta!

Cautam colegi harnici care sa ne ajute la curatenie in locatia noastra din Bd. Dimitrie Pompeiu.

Ne place sa lucram in echipa si sa ne ajutam reciproc, de aceea procesul de curatenie este organizat pe etape si spatii de lucru: laboratoare, anexe si birouri. Avem cele mai eficiente produse pentru o curatenie impecabila fara efort.

Programul de lucru este de 8 ore pe zi in doua ture.

Alaturi de echipa Ana Pan vei avea ocazia sa te dezvolti profesional prin participarea la traininguri si workshopuri periodice, putand accede ulterior si in una din pozitiile noastre in productie. Te asteptam sa ne cunoastem!

Vrei sa faci parte din cea mai noua si inovatoare echipa de bucatari din Bucuresti? Colegii nostri bucatari de exceptie sunt mereu inventivi si pregatesc retete fresh si delicioase pentru clientii nostri.

Indiferent daca ai experienta sau doar esti pasionat, insa la inceput, la Ana Pan te vei putea dezvolta profesional si personal prin Academia de Training Ana Pan.

Pentru ca una dintre valorile noastre este dezvoltarea continua, inovam constant atat din punct de vedere al produselor cat si al tehnicilor de productie. Avem un laborator modern la doi pasi de statia de metrou din Aviatiei.

Parte din echipa de bucatari vei lucra la realizarea multiplelor noastre preparate in laboratorul central Ana Pan. De asemenea, avem pozitii deschise si in shopurile Ana Baking Co.

Lucram 8 ore pe zi, iar munca peste program o apreciem prin platirea orelor suplimentare.

Echipa noastra de bucatari are nevoie de tine in bucatarie!

Vino in echipa noastra operationala in shopurile Ana Pan sau Ana Baking Co. Cu o experienta de peste 26 de ani, compania noastra a devenit reperul bucurestenilor pentru tot ce este bun, natural si de calitate, iar asociatii nostri de vanzari sunt imaginea companiei noastre in fata clientilor.

Suntem un colectiv pasionat de tot ceea ce facem si ne dezvoltam continuu pentru a deveni cea mai invidiata echipa de customer service din Romania. Avem magazine frumoase amenajate de cei mai faimosi arhitecti locali si internationali, atmosfera fiind una foarte placuta. Ne ghidam dupa valorile noastre de entuziasm, spirit de echipa si dezvoltare continua pentru ca in fiecare zi sa invatam ceva nou si sa crestem profesional si personal impreuna.

Impreuna cu echipa ta vei fi responsabil de vanzarea gamei noastre de produse, de inter-relationarea cu clientii si de mentinerea magazinelor la standardele companiei. La Ana Pan vei putea invata un skill nou in fiecare saptamana, iar prin Academia de Training Ana Pan unde oferim traininguri specifice lunar vei putea accede rapid pe pozitii superioare.

Angajam atat colegi cu experienta cat si fara, asa ca indiferent de profilul tau, ne-ar placea sa ne cunoastem.

Pe langa salariul fix si tichetele de masa, am inclus un sistem de Bonusuri de Performanta care sa motiveze intreaga echipa sa isi atinga potentialul maxim. Peste 60% din colegii nostri din operational isi iau acest bonusuri lunar, bonusuri care ajung pana la 30% din salariul de baza.

Te asteptam in echipa Ana Pan si Ana Baking Co. cu un plan de dezvoltare profesionala personalizat si, in mai putin de un an, poti fi chiar tu cel care conduce echipa!

Cautam colegi harnici care sa ne ajute la ambalarea produselor noastre delicioase de cofetarie si patiserie fabricate cu multa migala intr-un laborator modern, la doi pasi de statia de metrou din Aviatiei.

Alaturi de echipa Ana Pan vei avea ocazia sa te dezvolti profesional prin participarea la traininguri si workshopuri periodice, putand accede ulterior si in una din pozitiile noastre in productie.

Lucram 8 ore pe zi, iar munca peste program o apreciem prin platirea orelor suplimentare.

Te asteptam sa ne cunoastem!

Vrei sa faci parte din cea mai faimoasa echipa de cofetari din Bucuresti? Colegii nostri Maestri Cofetari sunt cei mai renumiti, indulcind clientii Ana Pan si inovand produse din 1990.

Indiferent daca ai experienta in cofetarie sau doar esti pasionat, insa la inceput, la Ana Pan te vei putea dezvolta profesional si personal prin Academia de Training Ana Pan. Vei avea un mentor dedicat si un plan de training pentru ca in scurt timp sa devii expert in arta cofetariei.

Pentru ca una dintre valorile noastre este dezvoltarea continua, inovam constant atat din punct de vedere al produselor cat si al tehnicilor de productie. Avem un laborator modern la doi pasi de statia de metrou din Aviatiei.

Alaturi de echipa de cofetarie, vei avea ocazia sa pregatesti prajituri delicioase dupa retete atent pastrate, precum si sa iti folosesti dibacia pentru realizarea comenzilor personalizate.

Lucram 8 ore pe zi, iar munca peste program o apreciem prin platirea orelor suplimentare.

Te asteptam sa ne cunoastem!

Formular