Clientii cofetariilor Ana Pan cheltuiesc in medie 10 euro pe produse

Un client al cofetariilor Ana Pan, detinute de omul de afaceri George Copos, cheltuie in medie 10 euro pe produse de patiserie si cofetarie, potrivit unor calcule ZF pe baza datelor furnizate de companie. 

Carmen Friptu, directorul general al Ana Pan, spune ca zilnic lantul are peste 1.500 de clienti, numarul crescand substantial de sarbatori. Anul trecut compania a realizat o cifra de afaceri de 4,3 milioane euro, iar pentru anul 2013 lantul si-a bugetat o crestere pana la 4,5 milioane euro, cu 30% sub nivelul obtinut in 2008, ultimul an de boom, si la jumatate fata de 2007. Astfel, potrivit calculelor ZF, fiecare client lasa 10-11 euro la casa. In cazul magazinelor Ana Pan cel mai bine vandute produse sunt cele de patiserie si cofetarie, cu o pondere relativ egala in total vanzari.

Despre clientii Ana Pan, Carmen Friptu spune ca sunt persoane de toate varstele, educate, care consuma de multi ani produsele companiei.

 

Sursa: www.zf.ro

Articolul poate fi vizualizat la: http://www.afaceri-francize.ro/franciza/669/clientii-cofetariilor-ana-pan-cheltuiesc-in-medie-10-euro-pe-produse.html