Cum arata prima afacere a Alexandrei Copos

“Avem mare încredere în noul concept, pe care îl privim nu numai ca pe o diversificare, dar şi ca pe un motor de creştere al businessului. Obiectivul nostru este consolidarea noului brand, iar primul pas este deschiderea unui nou magazin în viitorul apropiat. În următorii ani, ne dorim să ajungem la un număr de 5-7 locaţii ANA Baking Co. în Bucureşti şi în ţară, iar în 2017 ne propunem să introducem conceptul astfel rafinat pe piaţa internaţională”, a declarat Cătălin Metehău, director general al ANA PAN.

ANA Baking Co. funcţionează într-un spaţiu de 140 metri pătraţi, amenajat de de arhitectul italian Stefano Ricci. "Obiectivul principal a fost de a crea o atmosferă relaxată şi caldă, de a genera un spaţiu care să conducă instinctiv clienţii spre a se servi singuri de la coffee & food bar. Rezultatul este un design rustic-industrial, cu accente de lemn, metal şi ceramică ce imită cărămida", informează compania.

Sursa: http://www.businessmagazin.ro/analize/comert/cum-arata-prima-afacere-a-a...