De 25 de ani sarbatorim impreuna cu torturi in decoruri feerice de iarna

De sarbatori, tortul Ana Maria tras in ciocolata delicioasa are decor de iarna. Vedeta umpluturii este sarlota de ness, unul dintre gusturile copilariei, imbogatita cu nuca rumenita, visine din visinata si o crema catifelata de cacao. Exuberanta sarlotei este domolita doar de finetea pandispanului de cacao, asezat in straturi insiropate. 

Povestea Craciunului se poate citi, se poate juca sau se poate degusta cu un tort in decor martipan. Moșul, renii, sania plina de jucarii, bradul cu cadouri, bulgarii si fulgii de zapada: cele mai prețioase simboluri ale Craciunului sunt reunite intr-o feerie dulce pe torturile ANA PAN.

Orice zi speciala, cum este trecerea dintre ani, cere un tort cu decor special. Cu siguranta va aduce zambete in jurul mesei. Poti alege un invelis din martipan delicios, iar umplura pregatita din ingrediente naturale poate fi deosebit de versatila.

Te asteptam in magazinele noastre ANA PAN si la ANA Baking Co. sa comanzi torturile in decor de sarbatoare. Pentru interior, poti alege oricare dintre sortimentele clasice si savuroase marca ANA PAN.