Cozonac Zburator cu Nuca

Te-ai intrebat vreodata de ce ii spunem asa?

Poate pentru ca, pentru a-l modela, maestri nostri patiseri invart aluatul in aer pana cand umplutura de cacao si nuca se amesteca asa frumos cu aluatul cu maia.

Sau poate pentru ca, la final, cand e abia scos din cuptor si inca aburind, se toarna deasupra lui un sirop cu miere si lamaie, de te face sa zbori de placere.

Termen de valabilitate: 5 zile ambalat

Daca doriti sa oferiti cozonacul/pasca unei persoane dragi, va rog sa mentionati in Comments ”Cutie Premium CADOU"

Un zburator are 1 kg.

60,00 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%.
Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.
Informatii despre ingredientele, valorile nutritionale si termenele de valabiliate ale produselor Ana Pan le gasesti aici.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite prin card online (MobilPay) sau prin card cu POS la livrare. Totusi, pentru siguranta ta si a colegilor nostri, iti recomandam sa optezi pentru plata prin card online, acolo unde este posibil. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti si Voluntari pentru comenzi peste 100 lei;
- 25 de lei in Bucuresti si Voluntari pentru comenzi sub 100 lei;
- Gratuita in Ilfov pentru comenzi peste 150 lei;
- 40 lei in Ilfov pentru comenzi sub 150 lei;
Locatiile aflate la o distanta > 25km fata de punctul de livrare (sediul Ana Pan), comenzile & taxele de transport vor fi reconfirmate telefonic.
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 12:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 12:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Produse recomandate