search

Platou Frutissimo - Vegan, de Post

Dovleac, mere, visine in aluat fraged, intr-un platou cu 12 bucati de miniprajituri.

Pret: 61.0 lei
Introduceti cantitatea dorita:
platou

Confirma comanda:

Descriere

Cele mai puternice arome ale toamnei, dovlecii magici si merele zambitoare, se intalnesc cu aluatul fraged si imbietor. Prajitura cu visine, dulce-acrișoara, e decorata cu jeleu de fructe si isi asteapta randul langa splendoarea cu mere si piersici, o alta prajitura clasica Ana Pan. Astfel se completeaza un platou pentru zile speciale, cand tot ce trebuie sa faci este sa sarbatoresti alaturi de cei dragi!

Acest platou contine 12 bucati de miniprajituri.

Sortimentele de prajituri din platou pot varia in functie de stoc.

*Prajitura cu dovleac se realizeaza doar in perioadele de post. Atunci cand nu este disponibila se inlocuieste cu prajitura cu mere.

Acest produs se vinde la platou (0.550 kg)

IMPORTANT DE STIUT

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Informatii despre ingredientele, valorile nutritionale si termenele de valabiliate ale produselor Ana Pan le gasesti aici

PLATA

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul online (Netopia Payments), transfer bancar, cash la livrare sau cu cardul la livrare (POS). Pentru siguranta ta si a colegilor nostri, iti recomandam sa optezi pentru plata cu cardul online, daca este posibil. Toate comenzile sunt insotite de factura fiscala si declaratie de conformitate, astfel incat sa poti savura deliciile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

LIVRARE

Livram zilnic deliciile Ana Pan in Bucuresti si Ilfov sau le poti ridica personal din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.

Livrarea frigorifica este:

  • GRATUITA in Bucuresti si Voluntari - pentru comenzi peste 100 lei;
  • 25 de lei in Bucuresti si Voluntari - pentru comenzi sub 100 lei;
  • GRATUITA in Ilfov - pentru comenzi peste 150 lei;
  • 45 lei in Ilfov - pentru comenzi sub 150 lei;

Timpul de Livrare/Ridicare: o zi pentru comenzi trimise pana in ora 11:45 si doua zile pentru comenzi trimise dupa ora 11:45.

Comenzile trimise in weekend pot fi livrate/ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii. Pot exista produse ce au conditii speciale de livrare, datorate complexitatii de realizare a acelor produse. Le vei gasi detaliate in pagina de produs.

A se avea in vedere faptul ca exista diferente intre costurile de livrare actuale si costurile de livrare din perioada sarbatorilor.

Parerea ta conteaza

0 review-uri de la clienți