Fresh Food marca Ana Pan

Odata cu deschiderea noului concept store Ana Pan am promis clientilor nostri o gama delicioasa, sanatoasa si on the go de mancare cat si o zona dedicata Coffee Barului Ana Pan. Astfel, ne-am parteneriat cu Executive Chef Ashlie Dias de la Crowne Plaza Bucuresti pentru a crea o gama variata de supe de sezon, sandwich-uri apetisante, salate light si smoothie-uri nutritive. 

Cu radacini in India si cu o pasiune pentru gatit inca de la 12 ani, Chef Ashlie Dias a experimentat specialitati culinare in toata lumea, din Miami in New York, San Francisco, Chicago, Honolulu sau Lyon.

Experienta internationala si multiculturala a lui Ashlie Dias face ca toate preparatele Fresh Food sa primeasca un amestec armonizat de arome inedite si delicioase. Poti incerca o excelenta supa crema de telina cu galbiori, un preparat gustos si bogat in arome. Supa este o explozie de gust bun dat de telina si mirodenii, iar galbiorii ii ofera un placut parfum de padure. Pentru un pranz rapid dar sanatos si, mai ales, gustos poti incerca o salata de morcovi cu merisoare, nuci si scortisoara. Un amestec de savoare cu iz oriental iti va incalzi simturile in zilele geroase de iarna.

In Coffee Barul Ana Pan te asteptam cu specialitati de cafea arabica, ceaiuri de sezon si ciocolata calda la orice ora din zi.

Ne vedem la concept store Ana Pan pe strada Dimitrie Pompeiu Nr 5C sa luam un mic dejun sanatos in drum spre birou, un pranz delicios alaturi de colegi sau o gustare in drum spre casa.