Mix bomboane Ana si Fondante

Pentru fiecare moment special din viata ta, asigura-te ca nu iti lipsesc minunatele bomboane artizanale marca Ana Pan. Cu siguranta vor fi o surpriza dulce pentru cei dragi. Alege mix-ul surprinzator alcatuit din bomboanele ANA si bomboanele fondante intr-un singur cadou.

Bomboanele Ana au ciocolata belgiana veritabila imbracata in straturi colorate de martipan, formand o bomboana cu gust desavarsit. Bomboanele fondante sunt realizate din fondante de diverse culori si nuca, dupa o reteta traditionala. Forma sferica si modelul inedit al fiecarei bomboane in parte sunt date de rasucirea dibace a incheieturii maestrilor nostri bombonieri.

Acest produs se vinde la cutie (320 grame).

49,00 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs la ridicarea din magazin ori la livrare. Plata comenzilor cu ridicare din magazin se poate face doar cu numerar. Plata comenzilor cu livrare se face poate face doar cu numerar. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- Gratuita in Ilfov pentru comenzi peste 250 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 250 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Gustoase, ambalaj placut

Review scris de (Bucuresti, România) pe05.08.2019

Ambalajul placut, produsele foarte bune. Pretul, pe masura.

Produse recomandate