Platou Frutissimo (De post)

Cele mai puternice arome ale toamnei, dovlecii magici si merele zambitoare, se intalnesc cu aluatul fraged si imbietor. Prajitura cu visine, dulce-acrișoara, e decorata cu jeleu de fructe si isi asteapta randul langa splendoarea cu mere si piersici, o alta prajitura clasica Ana Pan. Astfel se completeaza un platou pentru zile speciale, cand tot ce trebuie sa faci este sa sarbatoresti alaturi de cei dragi!

Acest platou contine 12 bucati de miniprajituri.

*Prajitura cu dovleac se realizeaza doar in perioadele de post. Atunci cand nu este disponibila se inlocuieste cu prajitura cu mere.

Acest produs se vinde la platou (0.550 kg)

44,00 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs la ridicarea din magazin ori la livrare. Plata comenzilor cu ridicare din magazin se poate face doar cu numerar. Plata comenzilor cu livrare se face poate face doar cu numerar. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- Gratuita in Ilfov pentru comenzi peste 250 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 250 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Produse recomandate