Tort Red Velvet

Un tort rosu catifelat, creat dupa una dintre cele mai elegante retete de torturi americane. Red Velvetul este un tort exceptional, o alternanta de straturi de pandispan pufos de un rosu intens (inrosit de concentratul de sfecla rosie) si straturi de crema fina de branza cu frisca naturala. Contrastul dintre pandispanul rosu si albul pufos al cremei de branza il face un tort  care nu numai ca arata minunat, dar care, de asemenea, are si un gust uimitor!

Acest produs se vinde la bucata de 1,3 kg.

Adauga mentiune comanda

137,00 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs la ridicarea din magazin ori la livrare. Plata comenzilor cu ridicare din magazin se poate face doar cu numerar. Plata comenzilor cu livrare se face poate face doar cu numerar. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- Gratuita in Ilfov pentru comenzi peste 250 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 250 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Exceptional!

Review scris de (Bucuresti, România) pe04.06.2019

un tort foarte gustos, arata foarte bine si foarte usor! Recomand cu multa incredere!

Produse recomandate