Mucenici pufosi de la Ana Pan

Ca în fiecare an, întâmpinăm primăvara dulce, când pe 9 martie pregătim cei mai buni și pufoși mucenici pentru a sărbători cum se cuvine  începutul primăverii conform tradițiilor. 

Dacă tradiția spune ca gospodinele să gătească în această zi 40 de mucenici, Ana Pan le ajută și pregătește pentru toți cei care vor să păstreze vie tradiția cei mai buni mucenici.  

Te-ai întrebat de ce sunt atât de buni mucenicii de la Ana Pan?  Aura Ilaș, Patiser cu 25 de ani experiență la Ana Pan, ne spune secretul:

”Pentru că sunt din aluat de cozonac pe care îl preparăm cu grijă după rețete tradiționale, din cele mai bune ingrediente, totul aromat natural, cu multă coajă de lămâie și scorțișoară. 

Mucenicii, când sunt bine rumeniți și abia scoși din cuptor, nici nu îi lăsăm bine să se răcorească, că îi și scufundăm într-un delicios sirop din miere de salcâm, coajă de lămâie și vanilie, pentru ca într-un final să fie presărați din abundență cu nucă.”

Te așteptăm să comanzi bunătate de mucenici online sau în magazinele Ana Pan unde îi găsești și în varianta de post, dar la fel de gustoși.