Tort Sah

La interior, blat pufos de cacao, însiropat cu vanilie și mousse de ciocolată albă cu frișcă naturală.

La exterior, finisaj velvet în tablă de șah cu unt de cacao și ciocolată albă și neagră și bordură de ciocolată neagră la exterior.

Am îmbunătățit tortul Șah ca să te surprindem prin texturi, aspect și gust. Blatul aerat de cacao, în tandem cu aromele vanilate ale mousse-ului de ciocolată albă transformă tortul în cea mai delicioasă ispită. Tabla de șah de la interior, realizată manual cu multă atenție de maeștri noștri cofetari, impresionează și cei mai pretențioși iubitori de dulce. Încearcă-l și tu pentru un delicios Șah Mat al gustului.

Acest produs se vinde la bucata de 1 kg.

Adauga mentiune comanda

110,0 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%.
Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.
Informatii despre ingredientele, valorile nutritionale si termenele de valabiliate ale produselor Ana Pan le gasesti aici.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite prin card online (MobilPay) sau prin card cu POS la livrare. Totusi, pentru siguranta ta si a colegilor nostri, iti recomandam sa optezi pentru plata prin card online, acolo unde este posibil. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livram zilnic deliciile Ana Pan in Bucuresti si Ilfov sau le poti ridica personal din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea frigorifica este:
- GRATUITA in Bucuresti si Voluntari - pentru comenzi peste 200 lei;
- 25 de lei in Bucuresti si Voluntari - pentru comenzi sub 200 lei;
- GRATUITA in Ilfov - pentru comenzi peste 250 lei;
- 45 lei in Ilfov - pentru comenzi sub 250 lei;
Timpul de Livrare/Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 12:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 12:00.
Comenzile trimise in weekend pot fi livrate/ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.
Pot exista produse ce au conditii speciale de livrare, datorate complexitatii de realizare a acelor produse.
Le vei gasi detaliate in pagina de produs.

Review-uri

Scrie un review

Produse recomandate