Pachet Office Delight

Dacă ai o intalnire importanta la birou sau daca vrei sa sarbatoresti un succes de echipa, iti recomandam pachetul Office Delight: prajituri mici pentru succese mari! Delicioasele Minis, atat de diverse, aduc buna dispoziție in orice grup. Rafinatele Signature, prajituri handmade ce amintesc de gusturile copilariei, construiesc increderea. Exuberantele Mini Yummies dau frau liber creativitatii, iar patiseria de tip Board Meeting reprezinta contrastul necesar. Impresioneaza-ti partenerii, surprinde-ti colegii, pentru o viața dulce la birou!

Pachetul Office Delight contine:

  • Platouri mini-prajituri Minis, 1.4 kg (Sarlota cu visine, Minitarte, Amarige, Condor, Mini Amandine si Mini Savarine);
  • Platou prajituri handmade Signature, 1,29 kg (Miniamandine, Condor, Sarlota cu visine, Lemon Cake, Amarige si Nuci Verzi);
  • Platou Mini Yummies, 0.73 kg (Lemon Cake, Condor, Amarige, Minitarte cu fructe);
  • Platou cofetarie-patiserie Board Meeting 1 kg (Mix de minipateuri din foietaj cu umplutura bogata de branza, cascaval, ciuperci, carne si spanac).

Sugestie: Acest pachet este potrivit pentru aproximativ 30 de persoane.

353,0 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%.
Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.
Informatii despre ingredientele, valorile nutritionale si termenele de valabiliate ale produselor Ana Pan le gasesti aici.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite prin card online (MobilPay) sau prin card cu POS la livrare. Totusi, pentru siguranta ta si a colegilor nostri, iti recomandam sa optezi pentru plata prin card online, acolo unde este posibil. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti si Voluntari pentru comenzi peste 100 lei;
- 25 de lei in Bucuresti si Voluntari pentru comenzi sub 100 lei;
- Gratuita in Ilfov pentru comenzi peste 150 lei;
- 45 lei in Ilfov pentru comenzi sub 150 lei;
Produsele din categoria LIVRARE RAPIDA, se pot comanda in intervalul 09:00-16:00, cu livrare in maxim 3 ore, oriunde in Bucuresti, de luni pana vineri.
Livrarea Frigorifica este:
-Gratuita pentru comenzi peste 125 de lei;
-15 lei pentru comenzi cuprinse intre 60-125 de lei;
-25 de lei pentru comenzi sub 60 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 12:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 12:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Bune

Review scris de (Bucuresti, România) pe12.11.2018

Prajituri bune, livrare excelenta.

Produse recomandate