Pachet Taste of Success

Vrei sa faci o surpriza echipei care tocmai a castigat un premiu? Ai o intalnire de afaceri importanta? Sau pur si simplu tu si colegii aveti nevoie de putina motivare? Comanda un platou Taste of Success si vei simti cum atmosfera din birou se schimba. Prajiturile Granny, ce amintesc de dulciurile bunicii, vor aduce buna dispozitie. Delicioasele Creamy, pentru iubitorii de fructe, vor da energie tuturor din birou. Sweet Lemon, pline de contraste incitante (lamaie/ cacao, foi pufoase/ foi crocante), ii vor impresiona chiar si pe cei pretentiosi. In final, platoul de patiserie Coffee Break va fi cu siguranta un succes, recompensand eforturile intregii echipe.

Platoul Taste of Success contine:                  

  • Platou prajituri de casa Granny 1,1 kg (Prajitura cu visine, Narcisa cu bezea si nuca, Prajitura cu mere si Millefeuille fondant);
  • Platou prajituri Creamy 1.40 kg (Prajitura cu mere,  Millefeuilles Fondant, Splendoare cu merei si piersici si Prajitura cu visine.);
  • Platou Mini Yummies 0.72 kg (Lemon Cake, Minitarte cu fructe, Condor, Amarige);
  • Platou cofetarie-patiserie Coffee Break 0.94 kg (mix de minipateuri din foietaj fraged, cu umplutura de branza, carne si cascaval).

Sugestie: Acest pachet este potrivit pentru aproximativ 25 de persoane.

337,0 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%.
Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.
Informatii despre ingredientele, valorile nutritionale si termenele de valabiliate ale produselor Ana Pan le gasesti aici.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite prin card online (MobilPay) sau prin card cu POS la livrare. Totusi, pentru siguranta ta si a colegilor nostri, iti recomandam sa optezi pentru plata prin card online, acolo unde este posibil. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livram zilnic deliciile Ana Pan in Bucuresti si Ilfov sau le poti ridica personal din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea frigorifica este:
- GRATUITA in Bucuresti si Voluntari - pentru comenzi peste 100 lei;
- 25 de lei in Bucuresti si Voluntari - pentru comenzi sub 100 lei;
- GRATUITA in Ilfov - pentru comenzi peste 150 lei;
- 45 lei in Ilfov - pentru comenzi sub 150 lei;
Timpul de Livrare/Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 12:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 12:00.
Comenzile trimise in weekend pot fi livrate/ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.
Pot exista produse ce au conditii speciale de livrare, datorate complexitatii de realizare a acelor produse.
Le vei gasi detaliate in pagina de produs.

Review-uri

Scrie un review

Serviciu prompt si produse proaspete si bune

Review scris de (Bucuresti, România) pe22.08.2019

Produse excelente care au sosit la ora stabilita ! Daca ar functiona si alte servicii la fel in Romania, ar fi tare bine!

Produse recomandate