Pachet Aniversare

Pentru ca dorim sa te suprindem in cel mai placut mod, venim in intampinarea ta cu Pachetul AniversareAcesta este perfect pentru ziua ta de nastere, fiind usor de servit atat acasa, cat si la birou. Pachetul nostru contine:

  • Tort Ana Maria 1.5 kg (Ana Maria este un tort alcatuit din alternanta de pandispan de cacao insiropat cu sarlota de ness imbogatita cu nuca prajita, visine alcoolizate si o crema fina de cacao);
  • Platou Coffee Break 0.94 kg (mix de minipateuri din foietaj fraged, cu umplutura de branza, carne si cascaval);
  • Platou prajituri handmade Signature 1,29 kg (Miniamandine, Condor, Sarlota cu visine, Lemon Cake, Amarige si Nuci Verzi);
  • Platou Fitness Coffee Break 0,50 kg (o combinatie de minirasucele, baton sale si baton fitness);
  • Suc de mar de Bran.

Sugestie: Acest pachet este potrivit pentru aproximativ 30 de persoane.

355,00 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs la ridicarea din magazin ori la livrare. Plata comenzilor cu ridicare din magazin se poate face doar cu numerar. Plata comenzilor cu livrare se face poate face doar cu numerar. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 190 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Produse recomandate