Pachet Office Delight

Dacă ai o intalnire importanta la birou sau daca vrei sa sarbatoresti un succes de echipa, iti recomandam pachetul Office Delight: prajituri mici pentru succese mari! Delicioasele Minis, atat de diverse, aduc buna dispoziție in orice grup. Rafinatele Signature, prajituri handmade ce amintesc de gusturile copilariei, construiesc increderea. Exuberantele Mini Yummies dau frau liber creativitatii, iar patiseria de tip Board Meeting reprezinta contrastul necesar. Impresioneaza-ti partenerii, surprinde-ti colegii, pentru o viața dulce la birou!

Pachetul Office Delight contine:

  • Platouri mini-prajituri Minis, 1.4 kg (Sarlota cu visine, Minitarte, Amarige, Condor, Mini Amandine si Mini Savarine);
  • Platou prajituri handmade Signature, 1,29 kg (Miniamandine, Condor, Sarlota cu visine, Lemon Cake, Amarige si Nuci Verzi);
  • Platou Mini Yummies, 0.73 kg (Lemon Cake, Condor, Amarige, Minitarte cu fructe);
  • Platou cofetarie-patiserie Board Meeting 1 kg (Mix de minipateuri din foietaj cu umplutura bogata de branza, cascaval, ciuperci, carne si spanac).

Sugestie: Acest pachet este potrivit pentru aproximativ 30 de persoane.

335,00 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs la ridicarea din magazin ori la livrare. Plata comenzilor cu ridicare din magazin se poate face doar cu numerar. Plata comenzilor cu livrare se face poate face doar cu numerar. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- Gratuita in Ilfov pentru comenzi peste 250 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 250 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Bune

Review scris de (Bucuresti, România) pe12.11.2018

Prajituri bune, livrare excelenta.

Produse recomandate