Pachet Sweet Anniversary

Vine ziua ta si vrei sa sarbatoresti cu colegii? Iti recomandam platoul aniversar care va indulci pe toata lumea din birou! Tortul Ana Maria, cu sarlota de ness, visine alcoolizate si crema fina de cacao, este vedeta acestei selectii de bunatati. Prajiturile Amarige, cu foi de miere apetisante, o completeaza cu un aer boem, iar Splendorile ii dau rafinamentul atat de necesar. La final, patiseria Coffee Break va impaca gusturile cele mai diferite si va completa perfect evenimentul.

Platoul Sweet Anniversary contine:                 

  •       Tort Ana Maria 1.5 kg;
  •       Platou Amarige 0.50 kg (Amarige, Miniamandine, Lemon Cake, Condor);
  •       Platou Splendoare 0.80 kg (Prajitura cu mere și piersici, Prajitura cu magiun și fructe uscate, Narcisa cu nuca si bezea, Prajitura cu mere si Prajitura cu vișine);
  •       Platou cofetarie-patiserie Coffee-Break 0.94kg (mix de minipateuri din foietaj fraged, cu umplutura de branza, carne si cascaval).

 Sugestie: Acest pachet este potrivit pentru aproximativ 25 de persoane.

300,00 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs la ridicarea din magazin ori la livrare. Plata comenzilor cu ridicare din magazin se poate face doar cu numerar. Plata comenzilor cu livrare se face poate face doar cu numerar. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 190 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review