Pachet Taste of Success

Vrei sa faci o surpriza echipei care tocmai a castigat un premiu? Ai o intalnire de afaceri importanta? Sau pur si simplu tu si colegii aveti nevoie de putina motivare? Comanda un platou Taste of Success si vei simti cum atmosfera din birou se schimba. Prajiturile Granny, ce amintesc de dulciurile bunicii, vor aduce buna dispozitie. Delicioasele Creamy, pentru iubitorii de fructe, vor da energie tuturor din birou. Sweet Lemon, pline de contraste incitante (lamaie/ cacao, foi pufoase/ foi crocante), ii vor impresiona chiar si pe cei pretentiosi. In final, platoul de patiserie Coffee Break va fi cu siguranta un succes, recompensand eforturile intregii echipe.

Platoul Taste of Success contine:                  

  • Platou prajituri de casa Granny 1,10 kg (Prajitura cu magiun, Prajitura cu crema de branza si piersici, Narcisa cu bezea si nuca, Prajitura cu mere si Millefeuille fondant);
  • Platou prajituri Creamy 1.40 kg (Prajitura cu mere, Prajitura cu crema de branza si piersici,Millefeuille fondant, Splendoare cu piersici si Prajitura cu visine);
  • Platou Mini Yummies 0.73 kg (Lemon Cake, Minitarte cu fructe, Condor, Amarige);
  • Platou cofetarie-patiserie Coffee Break 0.94 kg (mix de minipateuri din foietaj fraged, cu umplutura de branza, carne si cascaval).

Sugestie: Acest pachet este potrivit pentru aproximativ 25 de persoane.

310,00 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs la ridicarea din magazin ori la livrare. Plata comenzilor cu ridicare din magazin se poate face doar cu numerar. Plata comenzilor cu livrare se face poate face doar cu numerar. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- Gratuita in Ilfov pentru comenzi peste 250 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 250 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Serviciu prompt si produse proaspete si bune

Review scris de (Bucuresti, România) pe22.08.2019

Produse excelente care au sosit la ora stabilita ! Daca ar functiona si alte servicii la fel in Romania, ar fi tare bine!

Produse recomandate