Kit Casuta de Turta Dulce

Stim ca cei mici adora sa construiasca, de aceea, iarna aceasta le-am pregatit o surpriza dulce gata sa prinda contur din mainile lor dibace: Kitul de construit Casuta de turta dulce! Acest kit vine insotit de instructiunile de asamblare. Sunteti gata sa construim cele mai frumoase casute de turta dulce?

 

Instructiuni:

Pasul 1: pui bazele casutei. Incepi cu peretii

Pasul 2: pui acoperisul si hornul casutei

Pasul 3: este timpul pentru creativitate in a decora casuta cum vrei tu. Toate elementele casutei se prind intre ele cu un icing delicios.

Ingrediente glazura de zahar: 120g albus de ou, 670g zahar pudra, 4g sare de lamaie, colorant alimentar (dupa preferite).

Mod de preparare: Se mixeaza albusul cu zaharul pudra si sarea de lamaie, cu telul pe viteza mică-medie. Se coloreaza (dupa preferinte) si se pune intr-un pos (un con de plastic) la frigider pana la utilizare. In functie de aplicatie, se poate potrivi consistenta cu putina apa rece.

Acest produs se vinde intr-o cutie branduita Ana Pan (400 grame/pachet).

50,00 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs la ridicarea din magazin ori la livrare. Plata comenzilor cu ridicare din magazin se poate face doar cu numerar. Plata comenzilor cu livrare se face poate face doar cu numerar. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 190 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Produse recomandate