Pastreaza vie traditia de Paste!

La Ana Pan, in sectia de Patiserie e zarva mare.

Maestrii nostri patiseri creeaza cu multa migala cea mai buna Pasca din oras dupa reteta noastra traditionala, dintr-un delicios mix de ingrediente de cea mai buna calitate.

Florentina, Sef de tura la Patiserie de 16 ani, ne povesteste cum pregateste in fiecare an delicioasa pasca: ”Nelipsita de pe mesele de Paste, pentru pasca noastra modelam manual cu multa grija aluatul de cozonac in strat subtire in tavi rotunde. Aluatul se umple apoi din belsug cu branza dulce aromata cu baton de vanilie, coaja de lamaie si stafide, pentru ca mai apoi sa se decoreze cu frumoase flori din acelasi aluat de cozonac. Dupa ce se scoate din cuptoarele incinse, pasca bine rumenita, se unge cu sirop din miere de salcam si se lasa sa se raceasca pentru a imprastia in intreg orasul o dulce mireasma”.  

Pentru cei care isi doresc un Paste lejer, am pregatit din aceleasi ingrediente, dar indulcita cu fructoza, o savuroasa Pasca Fitness.

Te asteptam in magazinele Ana Pan sau comanda online deliciile noastre de Paste!