Platou Fitness Coffee Break

O combinatie savuroasa si hranitoare de minirasucele, baton sale si baton fitness. Minirasucelele sunt realizate din foietaj cu forma rasucita si seminte din belsug, batonul sale este o gustare cu chimen si cascaval, iar batonul fitness este realizat din faina graham si acoperit cu susan, avand continut caloric scazut.

Acest produs se vinde la platou (0,50 kg)

41,00 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite prin card online (MobilPay) sau prin card cu POS la livrare. Totusi, pentru siguranta ta si a colegilor nostri, iti recomandam sa optezi pentru plata prin card online, acolo unde este posibil. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti pentru comenzi peste 150 lei;
- 40 de lei in Bucuresti pentru comenzi sub 150 lei;
- Gratuita in Ilfov pentru comenzi peste 250 lei;
- 50 lei in Ilfov pentru comenzi sub 250 lei;
Locatiile aflate la o distanta > 25km fata de punctul de livrare (sediul Ana Pan), comenzile & taxele de transport vor fi reconfirmate telefonic.
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 12:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 12:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Foarte bun

Review scris de (Chiajna, România) pe26.10.2018

Foarte fragede si aromate.

Produse recomandate