Platou Mini Yummies

Esentele tari se pastreaza in sticlute mici. Asadar, gustul tartelor cu fructe cu care te-am obisnuit va fi si mai exuberant intr-o Minitarta (un cosulet din aluat crocant, umplut cu crema de vanilie si acoperit de o varietate tentanta de fructe de sezon).Rasfata-te apoi cu Condor, cu pandispan de cacao usor insiropat si crema de ciocolata, ii va cuceri chiar si pe cei mai pretentiosi invitati. Amatorii de foi pufoase, lucrate manual, se vor bucura de prajitura Lemon, cu crema de lamaie si gem de caise, iar iubitorii de prajituri rafinate se pot rasfata cu Amarige. Yummy pentru toate gusturile si toate momentele speciale din viata ta!

Acest platou contine 21 bucati de miniprajituri.

Acest produs se vinde la platou (0.730 kg)

60,00 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs la ridicarea din magazin ori la livrare. Plata comenzilor cu ridicare din magazin se poate face doar cu numerar. Plata comenzilor cu livrare se face poate face doar cu numerar. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- Gratuita in Ilfov pentru comenzi peste 250 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 250 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

foarte bune

Review scris de (Bucuresti, sector 1, România) pe28.02.2018

comanda plasata online cu livrare la sediu

Produse recomandate