Platou Amarige


Orice zi speciala cere un platou dulce, surprinzator, variat. Vedeta acestei combinatii delicioase este prajitura Amarige, la fel de rafinata ca si numele pe care il poarta. Clasicele miniamandine pentru iubitorii de ciocolata, cei care iubesc aroma de lamaie, se vor bucura de prajitura Lemon, cu foi pufoase lucrate manual, umplute cu crema de lamaie si gem de caise. In final, textura catifelata a prajiturii Condor, cu pandispan de cacao usor insiropat si crema de ciocolata, ii va cuceri chiar si pe cei mai pretentiosi invitati.

Acest platou contine 18 bucati de miniprajituri.

Sortimentele de prajituri din platou pot varia in functie de stoc.

Acest produs se vinde la platou (0.50 kg)

55,0 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%.
Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.
Informatii despre ingredientele, valorile nutritionale si termenele de valabiliate ale produselor Ana Pan le gasesti aici.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite prin card online (MobilPay) sau prin card cu POS la livrare. Totusi, pentru siguranta ta si a colegilor nostri, iti recomandam sa optezi pentru plata prin card online, acolo unde este posibil. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livram zilnic deliciile Ana Pan in Bucuresti si Ilfov sau le poti ridica personal din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea frigorifica este:
- GRATUITA in Bucuresti si Voluntari - pentru comenzi peste 100 lei;
- 25 de lei in Bucuresti si Voluntari - pentru comenzi sub 100 lei;
- GRATUITA in Ilfov - pentru comenzi peste 150 lei;
- 45 lei in Ilfov - pentru comenzi sub 150 lei;
Timpul de Livrare/Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 12:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 12:00.
Comenzile trimise in weekend pot fi livrate/ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.
Pot exista produse ce au conditii speciale de livrare, datorate complexitatii de realizare a acelor produse.
Le vei gasi detaliate in pagina de produs.

Review-uri

Scrie un review

Produse recomandate