Platou Mini Yummies

Esentele tari se pastreaza in sticlute mici. Asadar, gustul tartelor cu fructe cu care te-am obisnuit va fi si mai exuberant intr-o Minitarta (un cosulet din aluat crocant, umplut cu crema de vanilie si acoperit de o varietate tentanta de fructe de sezon).Rasfata-te apoi cu Condor, cu pandispan de cacao usor insiropat si crema de ciocolata, ii va cuceri chiar si pe cei mai pretentiosi invitati. Amatorii de foi pufoase, lucrate manual, se vor bucura de prajitura Lemon, cu crema de lamaie si gem de caise, iar iubitorii de prajituri rafinate se pot rasfata cu Amarige. Yummy pentru toate gusturile si toate momentele speciale din viata ta!

Acest platou contine 21 bucati de miniprajituri.

Acest produs se vinde la platou (0.720 kg)

80,0 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%.
Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.
Informatii despre ingredientele, valorile nutritionale si termenele de valabiliate ale produselor Ana Pan le gasesti aici.
Ca urmare a masurilor anuntate de autoritati, accesul in magazinele Ana Pan si Ana Baking Co. din incinta centrelor comerciale: Plaza Romania, Bucuresti Mall (Vitan), Militari.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul online (Netopia Payments) sau cu cardul la livrare (POS). Pentru siguranta ta si a colegilor nostri, iti recomandam sa optezi pentru plata cu cardul online, daca este posibil. Toate comenzile sunt insotite de factura fiscala si declaratie de conformitate, astfel incat sa poti savura deliciile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livram zilnic deliciile Ana Pan in Bucuresti si Ilfov sau le poti ridica personal din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea frigorifica este:
- GRATUITA in Bucuresti si Voluntari - pentru comenzi peste 100 lei;
- 25 de lei in Bucuresti si Voluntari - pentru comenzi sub 100 lei;
- GRATUITA in Ilfov - pentru comenzi peste 150 lei;
- 45 lei in Ilfov - pentru comenzi sub 150 lei;
Timpul de Livrare/Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 12:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 12:00.
Comenzile trimise in weekend pot fi livrate/ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.
Pot exista produse ce au conditii speciale de livrare, datorate complexitatii de realizare a acelor produse.
Le vei gasi detaliate in pagina de produs.

Review-uri

Scrie un review

foarte bune

Review scris de (Bucuresti, sector 1, România) pe28.02.2018

comanda plasata online cu livrare la sediu

Produse recomandate