search

Rulada Marisa cu Nuca

Rulada Marisa cu Nuca, din aluat subtire si multa crema de nuca, este realizata manual. Perfecta pentru cei care prefera un cozonac ce pastreaza o reteta binecunoscuta din Ardeal.

Pret: 61.0 lei
Introduceti cantitatea dorita:
buc

Confirma comanda:

Descriere

Rulada Marisa cu Nuca este o rulada ce urmeaza o reteta venita din inima Ardealului, din aluat subtire si multa crema de nuca, realizata manual. Aluatul subtire si umplutura bogata in nuca ii ofera o consistenta mai uscata si este potrivita pentru cei care prefera un cozonac cu un aluat diferit.

Rulada Marisa cu Nuca Ana Pan este disponibila pentru comanda in perioada sarbatorilor.

Acest produs se vinde la bucata (430 grame).

IMPORTANT DE STIUT

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Informatii despre ingredientele, valorile nutritionale si termenele de valabiliate ale produselor Ana Pan le gasesti aici

PLATA

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul online (Netopia Payments), transfer bancar, cash la livrare sau cu cardul la livrare (POS). Pentru siguranta ta si a colegilor nostri, iti recomandam sa optezi pentru plata cu cardul online, daca este posibil. Toate comenzile sunt insotite de factura fiscala si declaratie de conformitate, astfel incat sa poti savura deliciile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

LIVRARE

Livram zilnic deliciile Ana Pan in Bucuresti si Ilfov sau le poti ridica personal din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.

Livrarea frigorifica pentru azi,

  • Gratuita in Bucuresti si Voluntari: pentru comenzi peste 100 lei;
  • 25 lei in Bucuresti si Voluntari: pentru comenzi sub 100 lei;
  • Gratuita in Ilfov: pentru comenzi peste 150 lei;
  • 45 lei in Ilfov: pentru comenzi sub 150 lei.

Timpul de Livrare/Ridicare: o zi pentru comenzi trimise pana in ora 11:45 si doua zile pentru comenzi trimise dupa ora 11:45.

Comenzile trimise in weekend pot fi livrate/ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii. Pot exista produse ce au conditii speciale de livrare, datorate complexitatii de realizare a acelor produse. Le vei gasi detaliate in pagina de produs.

A se avea in vedere faptul ca exista diferente intre costurile de livrare actuale si costurile de livrare din perioada sarbatorilor.

0
0
0
0

Parerea ta conteaza

0 review-uri de la clienți