search

Family Pack Placinta Dobrogeana si Miniamandine

Un Family Pack compus din Placinta Dobrogeana cu muuulta branza si 4 Miniamandine delicioase, incluse in pretul placintei, un pachet potrivit si delicios pentru aniversarile in familie.

Pret: 128.7 lei
Introduceti cantitatea dorita:
buc

Confirma comanda:

Descriere

Ai musafiri si vrei sa cumperi ceva rapid si bun?

Family Pack-ul este perfect pentru astfel de ocazii, mai ales ca cele 4 Miniamandine sunt incluse in pretul placintei.

Pachetul Family este compus din Placinta Dobrogeana, din foitaj cu multa umplutura de branza si smantana si Miniamandine realizate din blat pufos de cacao insiropat, acoperit cu crema de cacao si glazura de fondant.

Acest produs se vinde la pachet de Placinta Dobrogeana (1.3 kg) si Miniamandine (200g).

IMPORTANT DE STIUT

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Informatii despre ingredientele, valorile nutritionale si termenele de valabiliate ale produselor Ana Pan le gasesti aici

PLATA

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul online (Netopia Payments), transfer bancar, cash la livrare sau cu cardul la livrare (POS). Pentru siguranta ta si a colegilor nostri, iti recomandam sa optezi pentru plata cu cardul online, daca este posibil. Toate comenzile sunt insotite de factura fiscala si declaratie de conformitate, astfel incat sa poti savura deliciile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

LIVRARE

Livram zilnic deliciile Ana Pan in Bucuresti si Ilfov sau le poti ridica personal din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.

Livrarea frigorifica pentru azi,

  • Gratuita in Bucuresti si Voluntari: pentru comenzi peste 0 lei;
  • 25 lei in Bucuresti si Voluntari: pentru comenzi sub 0 lei;
  • Gratuita in Ilfov: pentru comenzi peste 0 lei;
  • 45 lei in Ilfov: pentru comenzi sub 0 lei.

Timpul de Livrare/Ridicare: o zi pentru comenzi trimise pana in ora 11:30 si doua zile pentru comenzi trimise dupa ora 11:30.

Comenzile trimise in weekend pot fi livrate/ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii. Pot exista produse ce au conditii speciale de livrare, datorate complexitatii de realizare a acelor produse. Le vei gasi detaliate in pagina de produs.

A se avea in vedere faptul ca exista diferente intre costurile de livrare actuale si costurile de livrare din perioada sarbatorilor.

130
180
25
45

Parerea ta conteaza

0 review-uri de la clienți