Tort Ciocolata si Amarene

Alege un tort de ciocolata si amarene pentru aniversarea ta sau a celor dragi! Rasfata-te cu o combinație delicioasa din blat de cacao insiropat, mousse de ciocolata si crema fina de cacao, finisata in mod inedit cu cirese amarene si bucati de nuca prajita.

Acest produs se vinde la KG. Recomandam 1 kg pentru 8-10 portii.

Adauga mentiune comanda

85,00 lei

Rotund Mic
GREUTATE 1 Kg; PORTII: 8
Rotund Mare
GREUTATE Max. 2 Kg; PORTII: 16
Dreptunghiular
GREUTATE Min. 3 Kg; PORTII: 24

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs la ridicarea din magazin ori la livrare. Plata comenzilor cu ridicare din magazin se poate face doar cu numerar. Plata comenzilor cu livrare se face poate face doar cu numerar. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 190 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

DELICIOS!!!

Review scris de (Sector 1, România) pe27.02.2018

Daca iti place curcubeul in sine atunci,gustul acestui tort este de curcubeu pe cerul gurii! Daca iti place gustul cremei de ciocolata,atunci acest tort este alegerea perfecta! Tortul de ciocolata si amarene este bucatica de prajitura care nu te lasa sa lasi nicio firimitură in farfurie si care te imbie sa mai ceri! ESTE UN DELICIU!

Produse recomandate