Tort Mousse de Ciocolata si Rodie

Tortul cu mousse de ciocolata si rodie este alcatuit dintr-un pandispan de vanilie umed fara zahar, o alternanta de mousse de ciocolata alba cu crema de rodie alaturi de o sarlota de vanilie diet cu coacaze rosii. Este un deliciu! Ideal pentru copii si pentru persoanele care nu doresc sa consume prea mult zahar.

Pentru acest sortiment, comanda se da cu minim 2 zile inainte de livrare.

Acest produs se vinde la KG. Recomandam 1 kg pentru 8-10 portii.

Adauga mentiune comanda

85,00 lei

Rotund Mic
GREUTATE 1 Kg; PORTII: 8
Rotund Mare
GREUTATE Max. 2 Kg; PORTII: 16
Dreptunghiular
GREUTATE Min. 3 Kg; PORTII: 24

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs la ridicarea din magazin ori la livrare. Plata comenzilor cu ridicare din magazin se poate face doar cu numerar. Plata comenzilor cu livrare se face poate face doar cu numerar. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 190 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Combinatia ideala!

Review scris de (Corbeanca, România) pe26.05.2018

Un tort ideal pentru copii, combinatia de rodie( un pic acrisoara) cu ciocolata alba e perfecta. Este fin si usor, perfect pentru zilele de vara.

Produse recomandate