Ziua Familiilor si Prietenilor la Ana Pan

Miercuri, 22 iunie, Laboratorul Central Ana Pan din Bd. Dimitrie Pompeiu si-a deschis portile pentru Ziua Familiilor si a Prietenilor.

Am avut peste 80 de prieteni alaturi, carora le-am prezentat istoria noastra, le-am spus de ce suntem mandri si entuziasti sa lucram la Ana Pan, le-am povestit valorile noastre si le-am aratat tot ce este dulce si frumos in laboratorul nostru central. 

Am urmat impreuna drumul deliciilor trecand prin secțiile pline de arome incantatoare. Acolo maestrii patiseri ne-au aratat cum se pregateste pufosul aluat de patiserie in bunatati crocante, mai apoi maestri cofetari ne-au dezvaluit secrete delicioase despre crearea unui tort, de la taierea si pregatirea blatului, insiroparea lui, intinderea cremelor si decorarea cu fructe proaspete sau decoruri de ciocolata. Mai apoi, doamna Mirela, maestru ciocolatier cu experienta la Ana Pan ne-a aratat cum se pregatesc traditionalele bomboane cu visine ANA, cum se imbraca visinele in fondant, apoi cum se scufunda in ciocolata, pentru ca in final sa fie ambalate si trimise catre magazinele noastre.

In Design Lab cei mici au invatat cum personajele preferate iau nastere sub indemanarea si migala mainilor artistilor designeri de la Ana Pan.

Turul plin de surprize, rasete si voie buna s-a terminat cu o demonstratie de-a dreptul magica si distractiva cu Magic Valentino!