Delicii de Paste
Delicii de Paste

Voi simtiti mirosul acesta? Da, sigur, la noi inca miroase a patiserie calda, insa ma refer la altceva... miroase a vacanta peste tot. Scolile sunt inchise, aglomeratia bucuresteana s-a domolit si strazile sunt aproape pustii. Am ajuns la birou in timp record si am avut extra timp pentru cafea calda si cateva minipateuri pufoase, abia scoase din cuptor. Daca nu era vremea atat de mohorata, as fi putut spune ca asa arata o zi de marti perfecta.

Chiar daca maine este zi libera, pregatirile pentru Paste sunt in toi si sunt sigura ca si la tine e la fel. Pregatim cu drag bunatatile pentru masa de Paste de anul acesta: cozonaci dolofani, traditionali, plini de nuca, insiropati sau inveliti in ciocolata, dupa placul fiecaruia, pasca cu branza dulce si stafide, prea buna pentru a te opri la o singura felie, torturi cu decor de sarbatoare, turta dulce pentru cei mici si lista continua.

Stim ca e o perioada plina, asa ca voiam sa iti amintesc ca inca ai timp sa comanzi deliciile pentru masa de Paste, fie ca vrei sa le ridici din magazinele noastre sau vrei sa ti le aducem acasa, cu transportul propriu. Intra pe eshop, pune in cos tot ce iti trebuie pentru un Paste pe gustul tau si bucura-te de zilele libere care te asteapta. Intre timp, profit de moment si iti urez inca de pe acum, din partea intregii echipe Ana Pan, Paste fericit si zile pline de bucurie!